image
Meld je aan

Een sfeervol thuis
tussen dijk en dorp

achtergrond patroon

Rond de zomer 2023 in verkoop
Nieuwbouw voor starters,
gezinnen en senioren in Doornenburg

De Blauwe Hoek in Doornenburg neemt je mee terug in de tijd. Toen er nog kassen stonden in het uitgestrekte tuinbouwgebied tussen de oude dorpskern en de meanderende Waal. Op deze plek woon je straks in een intiem wijkje dat doet denken aan de fraaie boerenerven van weleer. Maak je keuze uit één van de 24 duurzame woningen en geniet van de prachtige omgeving. Meld je snel aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan
Foto

Wonen op een sfeervol
Betuws boerenerf

Rust, ruimte en een geweldig rivierlandschap dat elke dag anders is. Hier woon je gemoedelijk, sfeervol en eigentijds, terwijl de authentieke sfeer van weleer nog overal voelbaar is. Veel groen en bloeiende fruitbomen kleuren het nieuwe wijkje. Hier geniet je nog ouderwets van alles wat het leven zo aangenaam maakt.

bekijk locatie
achtergrond patroon

Volop variatie
in De Blauwe Hoek

In de Blauwe Hoek ontwikkelt Van Wijnen 24 eigentijdse en duurzame woningen. In de ‘boerderij’ komen 8 woningen voor starters. De 8 ‘schuurwoningen’ bieden volop leefruimte voor jonge gezinnen en de 8 ‘loodswoningen’ zijn ideaal voor senioren. Er komen ook 20 zorgappartementen en 7 vrije kavels in De Blauwe Hoek.

Starters

Comfortabel,
knus en sfeervol

Aan de ingang van De Blauwe Hoek vind je de grote boerderij. Hierin komen 8 starterswoningen die met de rug tegen elkaar liggen. De woningen hebben drie woonlagen en kijken uit over de tuin en het erf. Op de kop van de boerderij komt een gezellig huiskamercafé voor een goede kop koffie of een smakelijke lunch. Hierboven wordt een appartement gerealiseerd.

Gezinnen

Veel ruimte in een
groene omgeving

De twee ‘schuren’ met daarin 3 en 5 woningen zijn ideaal voor jonge gezinnen. Ze bieden volop leefruimte. De achtertuinen worden afgescheiden met een begroeide muur, een knipoog naar de historische fruitmuren zoals die vroeger veel voorkwamen.

Senioren

Een leven lang
wooncomfort

Leven, wonen en slapen op de begane grond? Het kan in de 8 levensloopgeschikte woningen. De woningen zijn geïnspireerd op de loodsen die horen bij een boerenerf. De woningen, verdeeld over een rij van 3 en 5, liggen aan de sfeervolle moestuin.

achtergrond patroon lazyload

Kasteeldorp
Doornenburg,
ouderwets genieten

Het leven is goed in het Betuwse land. Zeker aan de rand van kasteeldorp Doornenburg. Eindeloze wandel- en fietspaden brengen je naar de mooiste plekjes tussen de Waal en de Rijn. Struin door de uiterwaarden, volg de rivierdijken naar prachtige vergezichten en ga terug in de tijd in Kasteel De Doornenburg en Fort Pannerden. De omgeving van De Blauwe Hoek spreekt tot de verbeelding. Hier kun je ouderwets genieten in een omgeving die elke dag weer verrast en uitdaagt.

Foto

Blijf op de hoogte

Zie jij jezelf al wonen op een authentiek boerenerf aan de rand van gezellig en sfeervol Doornenburg in de Betuwe? Schrijf je dan in als belangstellende. Wordt het een starterswoning, een gezinswoning of een levensloopgeschikte woning? We zijn heel benieuwd hoe jij wilt wonen in De Blauwe Hoek. De verkoop start rond de zomer van 2023.

Meld je aan