image

Veelgestelde vragen

De Blauwe Hoek ligt aan de zuidzijde van het dorp Doornenburg (gemeente Lingewaard), tussen de Waaldijk, Blauwe Hoek en de Groenestraat.

Er komen 24 koopwoningen voor starters, gezinnen en senioren. De kavels worden niet door Van Wijnen verkocht. De zorgwoningen worden verhuurd door een zorgpartij.

De verkoop start naar verwachting rond de zomer van 2023. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de start verkoop.

Zodra er 70% van de woningen is verkocht, kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.

De prijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd.

Het afwerkingsniveau is per woningtype verschillend en zal te zijner tijd omschreven worden in de technische omschrijving.

Alle informatie die beschikbaar is, plaatsen wij op deze website. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen. De makelaars van het project zijn SOM Makelaars in Gendt (T 0481-35 51 61) en Stad en Land Makelaardij in Gendt (T 085 - 876 90 71).

Blijf op de hoogte

Zie jij jezelf al wonen op een authentiek boerenerf aan de rand van gezellig en sfeervol Doornenburg in de Betuwe? Schrijf je dan in als belangstellende. Wordt het een starterswoning, een gezinswoning of een levensloopgeschikte woning? We zijn heel benieuwd hoe jij wilt wonen in De Blauwe Hoek. De verkoop start rond de zomer van 2023.

Meld je aan