image
achtergrond patroon

De Blauwe Hoek:
Buiten leven met alles in de buurt

In De Blauwe Hoek geniet je van de rust en ruimte van het goede buitenleven, maar toch met alle voorzieningen vlakbij. Zo zijn er in het dorp een bakker, supermarkt, kapper en een huisarts. Ook is er een basisschool, een voetbalclub en een tennisvereniging. Arnhem en Nijmegen liggen op slechts 15 kilometer afstand en in de directe omgeving hebben ook plaatsten als Gendt, Bemmel en Huissen je veel te bieden.

Route
Foto

De natuur is overal
om je heen

Wil je op ontdekkingstocht door de natuur? Dan is De Blauwe Hoek een geweldig startpunt voor heerlijke wandel- en fietstochten. Geniet vanaf de dijk van het uitzicht over de uiterwaarden. Pak het voetveer naar Millingen aan de Rijn of bezoek Kasteel Doornenburg of Fort Pannerden. Ben je een echte waterrat? Ook dan zul je je niet vervelen. Doornenburg ligt namelijk op de splitsing van de Waal en de Rijn en ook de Linge daagt uit tot spelevaren, kano├źn, suppen en meer.

Bereikbaarheid De Blauwe Hoek
Lekker centraal gelegen

Foto

Blijf op de hoogte

Zie jij jezelf al wonen op een authentiek boerenerf aan de rand van gezellig en sfeervol Doornenburg in de Betuwe? Schrijf je dan in als belangstellende. Wordt het een starterswoning, een gezinswoning of een levensloopgeschikte woning? We zijn heel benieuwd hoe jij wilt wonen in De Blauwe Hoek. De verkoop start rond de zomer van 2023.

Meld je aan