image

Nieuwsberichten

ONLINE INFORMATIEAVOND

Op donderdag 15 juli aanstaande is er van 19.00 tot 20.30 uur een online informatieavond over het plan De Blauwe Hoek. Tijdens de informatieavond wordt door de gemeente Lingewaard en de projectontwikkelaar van Van Wijnen een toelichting gegeven op de toekomstige invulling van het gebied, de verschillende woningentypes en de planning. Tijdens deze avond is het mogelijk om via de chat vragen te stellen.

Eenvoudig deelnemen
De webinar wordt gehost via Microsoft Teams. Je kunt eenvoudig deelnemen via je computer, laptop, tablet of smartphone en hoeft hier niets voor te installeren. Als je de Teams-app al hebt, kun je deze natuurlijk gebruiken. Maar je kunt ook via je eigen browser deelnemen aan de webinar. Gebruik dan bij voorkeur Google Chrome of Safari voor het beste resultaat.

Hoe werkt het?
- Klik op 15 juli om 18.55 uur op deze link.
- Selecteer de optie 'Bekijken op het web' als je nog niet eerder de Teams-app hebt gedownload.
- Als je hebt gekozen voor 'Bekijken op het web' kun je daarna kiezen tussen 'meld u aan' of 'anoniem deelnemen'.
- Hierna kom je bij de webinar terecht. Deze start om 19.00 uur. 

Bekijk eventueel de video met uitleg van Microsoft Teams via deze link.

Tot dan!
 

WONEN IN EEN BOERDERIJ KAS OF SCHUUR

Nieuwbouw De Blauwe Hoek in Doornenburg wordt een intiem erf met voor iedere woonwens wel een woning. Zo komen er zorgappartementen en vrije kavels, maar ook woningen voor starters, gezinnen en senioren. Bijzonder aan de architectuur van het nieuwe wijkje is de knipoog naar de oude boerenerven van weleer. Een grote boerderij met daaromheen kassen en schuren geven De Blauwe Hoek een bijzonder landelijke uitstraling. Hier woon je straks midden in de natuur met alle voorzieningen toch vlakbij. De start verkoop staat gepland voor najaar 2021.

Blijf op de hoogte

Zie jij jezelf al wonen op een authentiek boerenerf aan de rand van gezellig en sfeervol Doornenburg in de Betuwe? Schrijf je dan in als belangstellende. Wordt het een starterswoning, een gezinswoning of een levensloopgeschikte woning? We zijn heel benieuwd hoe jij wilt wonen in De Blauwe Hoek. Maar wacht niet te lang. De verkoop start in het najaar van 2021.

Meld je aan